Wie zijn wij?

Leef Brandveilig is een gezamenlijk project van VZW Oscare, Hulpverleningszone Oost Vlaams-Brabant, Hulpverleningszone Zuid-Oost, Hulpverleningszone Meetjesland, Brandweer WesthoekTaxandria, Brandweerzone Vlaams-Brabant West, Brandweer West-Vlaanderen, Hulpverleningszone Rivierenland, BIN Kenniscentrum, Hulpverleningszone Noord-Limburg, Hulpverleningszone Oost en Brandweer Zone Rand. Samen kunnen we komen tot minder brandwonden en meer brandveiligheid.


De Familie Van Vlam

Er is bewust gekozen voor een brandveilige familie, de familie Van Vlam, die brandveilig leven wil promoten, preventietips geeft, met de focus op het belang van voldoende rookmelders en een vluchtplan. De familie Van Vlam bestaat uit grootouders, ouders, (klein-)kinderen en de hond Fikkie. Bedoeling is om vanuit dagelijkse situaties en gebeurtenissen de verschillende brandveilige thema’s aan te kaarten en brandveilige boodschappen mee te geven. Doe zoals de familie Van Vlam en Leef Brandveilig.

 


Peter Van Rossum en Tim Renders

 

Peter Van Rossum (Oscare vzw) en Tim Renders (Hulpverleningszone Oost Vlaams-Brabant) vormen een dynamisch duo. Samen zorgen ze voor de tekeningen en teksten van Leef Brandveilig. Brandveiligheid kent voor beiden geen weekends of vakantie. Samen gaan ze voor minder brandwonden en meer brandveiligheid.

 

 

 

 


Neem gerust contact met ons op

Ik geef toestemming dat leefbrandveilig mijn gegevens uit dit formulier verzamelt en opslaat
JaNee